Μπάσκετ

Μπάσκετ: Η λογική της επόμενης μέρας και το αγωνιστικό πλάνο

Ο Άρης όλα δείχνουν ότι σύντομα θα μπει σε μία διαφορετική κατάσταση, πιο αισιόδοξη για την συνέχεια της ομάδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσέγγισαν την ΚΑΕ Άρης ώστε να αναλάβουν το δύσκολο φορτίο του να την βοηθήσουν να ξεφύγει από την άσχημη κατάσταση των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για ανθρώπους -γνωστούς Αρειανούς στην πλειοψηφία τους- οι οποίοι πρόκειται να χρηματοδοτούν την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ώστε αυτή να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να κάνει βήματα μπροστά.

Πρώτος στόχος θα είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και η απαλλαγή από τα παλιά χρέη όσο το δυνατόν πιο σύντομα, όπως φυσικά και η άμεση λύση του ban ώστε οι κιτρινόμαυροι να μπορούν να κινηθούν άνετα στις μεταγραφές.

Καθαρό πλάνο υπάρχει και στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που θα προσπαθήσει να πετύχει ο Άρης είναι να φτιάξει μία «value for money» ομάδα, η οποία θα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες ταλαντούχους παίκτες.

Με καλαθοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους κιτρινόμαυρους στο σήμερα και στο αύριο, ενώ ενδεχομένως να μπορέσουν να φέρουν μελλοντικά και έσοδα στην ομάδα. Όλο αυτό μαζί με τους απαραίτητους ξένους παίκτες που θα μπορούν να επιλέγονται από μία πολύ μεγαλύτερη αγορά, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Ουσιαστικά αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση, ο Άρης θα θελήσει να αφήσει πίσω χρονιές σαν την φετινή, που έχει από πάνω τις ομάδες με το μισό μπάτζετ και να ξεκινήσει να έχει από κάτω του ομάδες που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από εκείνον.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button