Μπάσκετ

Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο: Με Αστέρα Τρικάλων στο Κύπελλο ο Άρης

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο.

Στην πρώτη φάση ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρικάλων. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ομάδα μας θα παίξει με τον Ήφαιστο.

Η Ομοσπονδία αναφέρει:

«Η Λάρισα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το φορμάτ διαφοροποιήθηκε, και φέτος αντί για φάιναλ φορ θα έχουμε έναν μονό τελικό, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από τη θεσσαλική πόλη.

Η κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ, έφερε τέσσερις ομάδες να αγωνιστούν στην πρώτη φάση. Στο διήμερο 18-19/12 θα βρεθούν αντιμέτωποι οι: Πανσερραϊκός – Καβάλα (1), Άρης – ΓΣ Αστέρας Τρικάλων (2).

Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16/1 και περιλαμβάνει τις συναντήσεις: Ν1 – ΧΑΝΘ, Ηράκλειο – Δωδεκάνησος, Μαρούσι – ΑΕΚ, Μέγας Αλέξανδρος – Αετοί Κρήτης, Άτλας – Παναθηναϊκός, Ηρόδικος – Ιωάννινα, Ν2 – Ήφαιστος.

Ο τελικός θα γίνει στις 7 ή στις 8 Μαΐου 22.

Τα Γιάννενα εμφανίζονται για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΟΣΕΚΑ και τα καλωσορίζουμε. Όπως προέκυψε από την κλήρωση Παναθηναϊκός και Δωδεκάνησος δεν μπορούν να συναντηθούν πριν τον τελικό (αν καταφέρουν να φτάσουν έως εκεί)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button