Μπάσκετ

Μπάσκετ: Εξετάζει Ευρώπη ο Άρης, ετοίμασε φακέλους για Eurocup, BCL

Πρωτεύον για τον Άρη είναι το θέμα των μετοχών, όμως, η ομάδα προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά, όπου έχει προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Αυτή την στιγμή, οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής σκέφτονται να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα της συμμετοχής στην Ευρώπη. Θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από την συμμετοχή, οικονομικά μέσω των χορηγιών και των εισιτηρίων όταν αυτό θα είναι εφικτό. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, η οποία είχε θέσει ως προϋπόθεση έναρξης συνεργασίας, την παρουσία της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και ο Άρης θέλει να δείξει με αυτό τον τρόπο τις προθέσεις του.

Οι κιτρινόμαυροι σε πρώτη φάση αναμένεται να στείλουν επιστολή πρόθεσης συμμετοχής στο EuroCup της επόμενης χρονιάς, δείχνοντας διάθεση να παίξουν σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση παρά τα οικονομικά προβλήματα. Η προθεσμία υποβολής εκπνέει αύριο (20 Μαΐου).

Ο Άρης θα κάνει το ίδιο και στο Basketball Champions League, όπου και εκεί θα σταλεί επιστολή πρόθεσης.

Τι σημαίνει πάντως αυτό; Η πρόθεση συμμετοχής δεν σημαίνει απαραίτητα και δεδομένη συμμετοχή, μιας και οι διοργανωτές θα πάρουν την τελική απόφαση για το αν τελικά θα δεχθούν τον Άρη ή όχι. Και φυσικά η πρόθεση δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το οριστικό, μια και είναι πολύ, πολύ νωρίς ακόμη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button