Μπάσκετ

Μούρτος: “Το Nick Gailis Hall είναι πολύ δύσκολη έδρα”

Ο Σπύρος Μούρτος, πρώην παίκτης του Άρη και πλέον μέλος του ρόστερ του Ηφαίστου, μοιράστηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ το κίνητρο της ομάδας αλλά και την εμπειρία του στον Άρη.

Χαρακτηριστικά όσα έγραψε στο blog του:

“Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

Για εμάς το 2018 έφυγε ιδανικά καθώς ολοκληρώσαμε νικηφόρα τη χρονιά και φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και το 2019. Την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, με αποτέλεσμα να πάρουμε το πρώτο μας «διπλό» στην Betshop Basket League.

Ήταν αυτό το οποίο μας έλειπε και πλέον όλοι γνωρίζουμε πώς μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το κίνητρο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται παίζοντας όμορφο μπάσκετ, είναι μεγάλο. Αρκεί βέβαια, να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση να δουλεύουμε πάνω στο πλάνο του προπονητή μας.

Η πρώτη αναμέτρηση του 2019 θα μας φέρει αντιμέτωπους με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για τον Ήφαιστο, ωστόσο το ζητούμενο για εμάς είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο.

Απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα η οποία θα είναι έτοιμη να παλέψει, ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Το Nick Gailis Hall είναι πολύ δύσκολη έδρα κάτι το οποίο σημαίνει ότι απαγορεύονται τα κενά διαστήματα και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Έχω ζήσει όμορφες στιγμές σε αυτό το γήπεδο τα χρόνια που αγωνίστηκα στον Άρη και θα είναι ευχάριστο που θα συναντήσω καλούς φίλους. Από κει και πέρα, είμαστε χαρούμενοι που όλοι στη Λήμνο είναι ικανοποιημένοι με αυτό το οποίο παρουσιάζουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και το νέο έτος να φέρει σε κάθε σπίτι αυτό που επιθυμεί!”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button