Ποδόσφαιρο

Μουστακίδης: “Σκοπιμότητα της ΕΠΟ σε βάρος του Άρη! – Τέλος στην εσωστρέφεια”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κίτρινων”, Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 FM και μίλησε για τον ποδοσφαιρικό Άρη και την απαγόρευση μεταγραφών

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και την εκπομπή “Αθλητικό X’press”:

Για τις οικονομικές απώλειες του Άρη: “O Άρης βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη δύσκολη κατάσταση. Όταν το εμπορικό κομμάτι δεν υφίσταται, υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω όμως ότι αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα και κυρίως ο μεγαλομέτοχος, θα πάρει δραστικές λύσεις στα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Είναι δύσκολοι καιροί.”

Για το μπαν της FIFA και την ανακοίνωση των βετεράνων: Η νομιμότητα ξεκινά πρώτα από την ΕΠΟ. Ελπίζουμε ότι θα αναλάβει η ΕΠΟ τις ευθύνες που τις αναλογούν. Από την στιγμή που η FIFA λειτουργεί αλλιώς, δεν ξέρεις που να βασιστείς, στην ΕΠΟ ή στην FIFA. Υπάρχει μια ανακολουθία. Ειλικρινά μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να μην ξέρουμε. Η ΕΠΟ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ενάντια στον Άρη. Ζημιωμένος είναι ο Άρης και ο μεγαλομέτοχος του και ξεκινά πάλι η εσωστρέφεια. Υπάρχει σκοπιμότητα, δημιουργήθηκαν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσαν να καμφθούν. Η ανευθυνότητα της ΕΠΟ, συμπαρασύρει όλη την ομάδα και πιστεύω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει να το είχε πάρει… ελαφρά την καρδία. Δεν γίνεται όταν ο Άρης γίνεται ενοχλητικός τόσο αγωνιστικά και τόσο εξωαγωνιστικά να γίνονται όλα αυτά και βρίσκονται προβλήματα”.

Γιατί υπάρχει εσωστρέφεια στον Άρη: “Πιστεύω είναι μειονότητα όλοι αυτοί που δημιουργούν την εσωστρέφεια που σκαλίζουν καταστάσεις. Το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων, ξέρει τι γίνεται. Δεν πρέπει να ψάχνουμε αφορμή να τα χώνουμε στον Καρυπίδη. Βλέπουμε έναν άνθρωπο να προσπαθεί για το καλύτερο. Πως γίνεται ενώ είναι… απλήρωτοι να βγαίνουν περπατητοί στην Ευρώπη. Ψάχνουμε το αρνητικό, με όλα τα μαύρα. Όταν είσαι επαγγελματίας, παίζεις και μετά διεκδικείς. Όλοι καταλαβαίνουν. Οι παίχτες δεν είναι κουτοί να παίζουν για την φανέλα. Οι σχέσεις είναι ξεκάθαρες επαγγελματικές. Να μην αναπαράγουμε την αρνητικότητα και να έχουμε την κακία απέναντι στο πρόσωπο, φέρτε την λύση να τον διώξουμε τον Καρυπίδη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button