Διεθνή

Μουρίνιο: «Πολλές απ’ τις άσπρες τρίχες οφείλονται σε πράγματα που βλέπω στο ποδόσφαιρο»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ για την απώλεια βαθμών από τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Αρκετά εκνευρισμένος από τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ύστερα από την απώλεια δύο βαθμών στην ισοπαλία 2-2 της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», για την 30ή αγωνιστική της Premier League. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στα αγγλικά ΜΜΕ χωρίς να κρύψει τα συναισθήματά του.

«Πολλές από αυτές τις άσπρες τρίχες προέρχονται από τα πράγματα που βλέπω και δεν έχω συνηθίσει να τα βλέπω σε ποδοσφαιρικούς αγώνες τέτοιου επιπέδου», εξήγησε αρχικά στο Sky Sports.

Ο 58χρονος τεχνικός μίλησε και στο BBC Radio Five Live για το παιχνίδι:

«Είμαι αναστατωμένος. Δεν απείχαμε πολύ απ’ τη νίκη, αλλά, την ίδια στιγμή, προκαλέσαμε αστάθεια στο παιχνίδι με τα τόσα πολλά λάθη στην άμυνα. Πάντα δίναμε στη Νιούκαστλ την ευκαιρία να παραμείνει στο παιχνίδι. Φυσικά, είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για να κάνουμε το 3-1 και να το τελειώσουμε, αλλά μετά δεχθήκαμε στο επόμενο λεπτό γκολ».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι προηγούμενες ομάδες του δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το προβάδισμα σε έναν αγώνα, ο Μουρίνιο απεκδύθηκε κάθε ευθύνης:

«Ίδιος προπονητής, διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Δουλέψαμε καλά, δουλέψαμε σκληρά. Αλλά υπάρχουν λάθη, που ίσως να μην πρέπει να τα αποκαλώ λάθη, επειδή σχετίζονται με τις ικανότητες των παικτών».

«Κοιτάζοντας το 2ο γκολ, είναι εύκολο να το καταλάβεις, επειδή υπάρχουν 3 διαφορετικές στιγμές: η σέντρα, η μπάλα στο πίσω δοκάρι που κέρδισαν και κατόπιν η μπάλα μπροστά απ’ την εστία, όπου βρίσκονταν οι δύο στόπερ μας. Μπορείς να το αναλύσεις εύκολα».

Δείτε παρακάτω τα highlights της αναμέτρησης:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button