Ποδόσφαιρο

Μιχάλης Ζιώγας: «Ο Άρης είναι σπουδαίος αντίπαλος με μεγάλη ποιότητα, πολύ ποιοτικοί οι ποδοσφαιριστές του»

Ο Μιχάλης Ζιώγας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Yellow Radio, «Αθλητικό X-Press» με τον Γιώργο Τότσικα μιλώντας για τον Άρη, στον οποίο είχε αγωνιστεί αλλά και για την κατάσταση στην χώρα μας.

Για τις πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια:

“Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα τους όπως μπορούμε, έχουμε κι εμείς γνωστούς και οι εικόνες είναι πολύ σκληρές. Πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται”

Για το πώς είδε τον αγώνα από τον πάγκο της Λάρισας δίπλα στον Κώστα Φρατζέσκο:

“Εμείς σαν ΑΕΛ ήμασταν καλοί, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πέρυσι την πορεία που έκανε και διεκδικούσε μέχρι τέλους τη 2η θέση. Πιστεύω κερδίσαμε τις εντυπώσεις.

Ο Άρης είναι σπουδαίος αντίπαλος με μεγάλη ποιότητα, κι εμείς θέλαμε τους ποδοσφαιριστές μας συγκεντρωμένους και το καταφέραμε. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή ώστε να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδας.”

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φρατζέσκο:

“Ο κύριος Κούγιας έχτισε τη συνεργασία μας για το καλό της ομάδας. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ από ποδόσφαιρο, σχεδόν περισσότερο από τον καθένα. Με σοβαρότητα και μεθοδικότητα θα φέρουμε τη Λάρισα εκεί που αξίζει.”

Για την επιστροφή του στο Χαριλάου:

“Το γήπεδο είναι ένα τρομερό γήπεδο και ποδοσφαιρικό. Το χόρτο είναι σε απίστευτη κατάσταση που πραγματικά ζηλεύεις τους ποδοσφαιριστές που παίζουν.”

Για την εξέλιξη του Άρη:

“Ο Άρης έχει οργανωθεί και μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα και διοικητικά και αγωνιστικά. Δεν ξέρω πως λειτουργεί στο σκάουτιγνκ, αλλά πρέπει οι μεγάλες ομάδες να φτιάχνουν ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.

Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει μεγάλη ομάδα χωρίς να υπάρχει ομάδα “από πίσω”, στα λεγόμενα φυτώρια, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και να στηριχθεί από αυτούς.”

Για το πρόβλημα του Άρη στο σκοράρισμα:

“Ο “γκολτζής γεννιέται, δεν δημιουργείται, παρόλα αυτά όμως πρέπει με τη σκληρή δουλειά να βελτιώνεται. Δυστυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν συναντάμε αυτό το φαινόμενο τόσο συχνά. Δεν ξέρω τον Καμαρά και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα του Άρη στο σκοράρισμα.”

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Άρη από τον αγώνα:

“Ο Άρης έχει πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες για το πως μου φαίνεται ο Εντιαγιέ αν δεν τον έχω από κοντά να τον προπονώ αλλά το βιογραφικό κάποιου, δείχνει και αυτό πολλά.”

Για τους προέδρους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο:

“Βοηθάει το να γνωρίζει ποδόσφαιρο ο πρόεδρος, αν αυτό ειδικά συνδυάζεται με διάλογο. Οι προπονητές σήμερα είναι και αύριο δεν είναι και αυτός πραγματικά χάνει τον ύπνο του και πονάει την ομάδα.”

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη:

“Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει ποδοσφαιρική άποψη και αυτό φαίνεται, παρόλα αυτά δεν τον γνωρίζω τόσο καλά όσο γνωρίζω τον δικό μου πρόεδρο για να σας πω για αυτόν.”

Για τον Άκη Μάντζιο:

“Η μεγαλύτερη επιτυχία του Άρη οφείλεται στον Άκη Μάντζιο. Χαίρομαι που βλέπω έναν Έλληνα προπονητή να έχει τέτοια πορεία, ειδικά τον Άκη Μάντζιο με τον οποίο έχω και επαφές. Είχε τύχει να μοιραζόμαστε το ίδιο προπονητικό κέντρο και να δω και από κοντά τη δουλειά του, όταν εγώ ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου κι αυτός στον Πανιώνιο.

Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που δουλεύει και αγαπάει τη δουλειά του και ό,τι έχει καταφέρει ο Άρης, φέρει τη σφραγίδα του.”

Τέλος είπε για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει ο Άρης:

“Νομίζω πως ο στόχος του Άρη θα είναι να πάει λίγο πιο ψηλά από πέρυσι. Ο Άρης πιστεύω θα κυνηγήσει ή τη 2η θέση ή λίγο πιο πάνω αν τα καταφέρει.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button