Ποδόσφαιρο

Μια χρυσή ευκαιρία για τον Σιαμπάνη

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κουέστα και Ντένις, ο Σιαμπάνης έχει και πάλι την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ήρθε στον Άρη πέρυσι ως ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας. Τα προβλήματα κορωνοϊού που αντιμετωπίσανε οι Κουέστα και Μπουσέ του έδωσαν την ευκαιρία τον περασμένο Οκτώβριο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με εκείνον να δείχνει κατευθείαν το τι αξίζει.

Πέρυσι αποτέλεσε μέλος ενός ροτέισον τριών τερματοφυλάκων, έχοντας τις περισσότερες επεμβάσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αποφεύγοντας κάποιο μεγάλο λάθος. Μάλιστα για πρώτη φορά την θέση του έχασε λόγω της υπόθεσης δωροδοκίας πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

Φέτος με την έλευση του Ντένις έμεινε και πάλι στο νούμερο «3» στην προτίμηση του Μάντζιου, αλλά τα προβλήματα των δύο συμπαικτών του θα του δώσουν μία χρυσή ευκαιρία.

Σε μία σεζόν που ο Ντένις δεν έχει πείσει, ο Σιαμπάνης μπορεί να δείξει ότι πρέπει να είναι υποψήφιος τουλάχιστον για τις αποστολές. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μπορεί στο σημερινό ματς να θυμίσει κάποιες από τις αρετές του, όπως η σταθερότητα που είχε δείξει και η επικοινωνία με την άμυνα, στέλνοντας το μήνυμα στους προπονητές του.

Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία, ο οποίος αποτελούσε μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας για την θέση «1».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button