ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μια Εθνική από τα… παλιά κυριάρχησε επί της Βοσνίας (2-1) – Τα highlights του αγώνα (video)

Όμορφο ποδόσφαιρο και νεαροί ποδοσφαριστές μας έκανα εχθές λίγο πιο αισιόδοξους για το μέλλον της Εθνικής, κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων ετών

Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπλ έπαιξε εφαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στην Βοσνία με το τελικό σκορ αρκετά κολακευτικό για τον αντίπαλο, καθώς η Ελλάδα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Η «γαλανόλευκη» , είχε 25 τελικές έναντι μόλις 5 των αντιπάλων που στάθηκαν τυχεροί στη διάρκεια του αγώνα.

Καλό ποδόσφαιρο, υπεροχή αλλά 1-1

Η Ελλάδα παρουσίασε μια τελείως διαφορετική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών. Είχε καλή κυκλοφορία και απείλησε αρκετά τον αντίπαλο

Παρά το γεγονός πως είχε 43% κατοχή της μπάλας, η Ελλάδα είχε 9 τελικές έναντι 4 των Βοσνίων και θα μπορούσε να έχει και περισσότερες αν έβρισκε πιο πολλές σωστές επιλογές να περάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή.

Το πρώτο τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 30, μετά την κάθετη του Μάνταλου, ο Παυλίδης με ωραία κλειστή ντρίμπλα άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλου και εκτέλεσε για το άνοιγμα του σκορ.

Μία αδράνεια όμως της άμυνας από Μπακάκη και Χατζηδιάκο πέντε λεπτά αργότερα, έφερε ένα φτηνό για γκολ για τους Βόσνιους. Ο Κολάσινατς σέντραρε από αριστερά μόνος του και ακόμη πιο μόνος του ο Γκόγιακ έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Μάνταλος στο 41᾽ θα μπορούσε να βάλει και μπροστά την Ελλάδα αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Κυριάρχησε και δικαιώθηκε

Η ομάδα του Φαν Σιπ ξανά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ακόμα καλύτερη και κυριάρχησε επί της Βοσνίας. Είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, που έβγαζε ταχύτητα στην ανάπτυξη, αυτοπεποίθηση στις ενέργειες και απέδιδε ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο 60᾽ο Μασούρας σημάδεψε το δοκάρι ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Σέχιτς είχε αποκρούσει εξαιρετικά το πλασέ του Μάνταλου.

Στο 73᾽ το δοκάρι αρνήθηκε το γκολ στο μακρινό καταπληκτικό σουτ του Σταφυλίδη, ο Μασούρας δεν μπόρεσε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που είχε αλλά στο 88᾽ η μπάλα μπήκε στο δίχτυα των Βόσνιων από έναν… Βόσνιο.

Ο Φετφατζίδης γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Κοβάσεβιτς έκανε λάθος και με την προβολή χάρισε την νίκη στην Ελλάδα. Μια νίκη που θα ήταν κρίμα και άδικο αν δεν κατέληγε στα παιδιά του Φαν Σιπ!

Δείτε τα highlights από την εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button