Μπάσκετ

Μια διακοπή… βάλσαμο

Η παύση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Άρη έρχεται σε… ιδανική στιγμή

Ρεπό ακολουθεί για τον Άρη την επόμενη αγωνιστική (8η) ενώ μετά υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή η παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των “κιτρίνων” (οι παίκτες του “Αυτοκράτορα” επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη), μόνο “κέρδος” μπορεί να θεωρηθεί για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη…

Την τρέχουσα σεζόν ο Άρης ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τους τραυματισμούς, με πιο πρόσφατο αυτόν του Ολιβιέ Χάνλαν ενώ υπάρχει και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σταύρος Σχίζας που θα παραμείνει εκτός για ένα διάστημα περίπου τριών μηνών. Ο Καναδός, που έχασε το ματς με τον Ηρακλή, θα ανεβάσει στροφές προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με το Περιστέρι, ο οποίος θα γίνει στις 5/12. Επίσης, στα “πιτς” εδώ και καιρό είναι ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Θα έχει κι αυτός την ευκαιρία να αποθεραπευτεί αυτό το διάστημα ενώ από πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρήθηκε πριν λίγο καιρό και ο Ομηρος Νετζήπογλου.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης θα αφήσει οριστικά πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και γενικώς η ομάδα -εκτός από την ευκαιρία για αποθεραπεία των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς- θα πάρει ανάσες. Μη ξεχνάμε πως λόγω των τραυματισμών, κάποιοι καλαθοσφαιριστές επιβαρύνθηκαν περισσότερο, με μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Επομένως, θα υπάρχει η δυνατότητα να γεμίσουν τις μπαταρίες. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η διακοπή στους αγώνες του Άρη, έρχεται σε μια… ιδανική στιγμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button