Ποδόσφαιρο

Μια γροθιά κόντρα στις «παγίδες»! Όχι στην στοχοποίηση και την δημιουργία κλίματος

Ο Άρης έχει αλλάξει, είναι ενιαίος, ενωμένος, οικογένεια και πιο «υποψιασμένος» από ποτέ.

Το Yellow Radio εξέφρασε την θέση του για τα όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη, έκανε την πρόταση του στην υλοποίηση της οποίες ξεκαθάρισε ότι υπάρχει κάθε διάθεση να συμμετέχει.

Τα όσα γράφτηκαν ισχύουν, αλλά δεν γίνεται να σιωπήσουμε μπροστά σε πρακτικές οι οποίες θέλουν να διαιωνίζουν το εχθρικό και εκρηκτικό κλίμα στην πόλη αντί να στοχεύουν στην ομαλοποίηση των πραμάτων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η στοχοποίηση ανθρώπων για συγκεκριμένους σκοπούς δεν θα περάσει. Η προσπάθεια κάποιων να βρουν δικαιολογίες και στο βωμό αυτών να κάνουν κάθε είδους ενέργειες είναι κάτι που θα βρει όλον τον οργανισμό Άρη απέναντι του.

Ο στόχος πρέπει να είναι η ομαλοποίηση κατάστασης και μόνο αυτός. Όσοι βάζουν «παγίδες» για να προμοτάρουν την δική τους ατζέντα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπροστά τους θα βρουν «τοίχο».

Ίσως στο παρελθόν ο Άρης να μπορούσε να πέσει θύμα ανθρώπων οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές, αλλά κάτι τέτοιο πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί.

Πλέον ο Άρης είναι μια γροθιά και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Όλος ο σύλλογος είναι ενωμένος και δεν θα αφήσει κανέναν να ακολουθήσει πρακτικές άλλων εποχών για να πετύχει συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει αντιληπτό αλλά ο Άρης του σήμερα είναι ένας Άρης που βάζει «STOP» σε κάθε πλάνο που έχετε συνηθίσει να δουλεύει σε προηγούμενα χρόνια. Έτσι και η στοχοποίηση αυτή δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά…

Και όλο αυτό καλό θα είναι να το συνηθίσετε, γιατί όποια τέτοιου είδους κίνηση γίνεται θα σταματάει στην αδιαπέραστη «ασπίδα» που έχει σχηματίσει πλέον η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button