Ποδόσφαιρο

Με VAR από τους «16» και μετά το κύπελλο!

Κανονικά θα υπάρχει Video Assistant Referee από τους 16 του κυπέλλου και μετά.

Μετά την ολοκλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε μάθει τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Στο επόμενο βήμα θα συμμετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι της Super League και ο θεσμός αρχίζει να αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο… χάρτης του Κυπέλλου

Με τελευταία έκπληξη τον αποκλεισμό του Απόλλωνα Σμύρνης από την Κηφισιά, ολοκληρώθηκαν οι… εκτός προγράμματος προκρίσεις που σημειώθηκαν στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Πλέον στους «16» που συνεχίζουν βρίσκονται 10 ομάδες από τη Super League, οι Άρης, ΑΕΚ, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, πέντε από τη Super League 2, οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου και Κηφισιά, ενώ την υπέρβαση κάνει ο πολύ ανταγωνιστικός Άγιος Νικόλαος, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της Γ’ Εθνικής.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΕΠΟ έχει αποφασίσει ότι θα χρησιμοποιηθεί το VAR, προκειμένου να υπάρχει μία κάποια αξιοπιστία.

Στις περιπτώσεις που οι φυσικές έδρες κάποιων ομάδων που συμμετέχουν στους «16» δεν μπορούν να υποστηρίξουν το VAR, υπάρχει σχετική πρόνοια και θα χρησιμοποιηθεί η δεύτερη έδρα που έχουν δηλώσει, η οποία πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις.

Η απόφαση για τη χρήση του VAR στη φάση των «16» του Κυπέλλου τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί πρόθεση της ΕΠΟ και πρόκειται να επιβεβαιωθεί και τυπικά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, η οποία είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button