Διεθνή

Με 19 παίκτες αρχίζει η Εθνική ανδρών την προετοιμασία

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος, απηύθυνε σε 19 πολίστες την πρόσκληση, οι οποίοι θα πρέπει την Παρασκευή (11/6) να βρίσκονται στο κολυμβητήριο του Πειραιά.


Το πρωί της Παρασκευής (11/6, 09:30) αρχίζει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Θοδωρής Βλάχος, απηύθυνε πρόσκληση σε 19 πολίστες, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Κάκαρης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης (Μπρέσια), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).

Η Εθνική θα πραγματοποιήσει προετοιμασία (13-18/6) στη Χαλκίδα και το διάστημα 19-22/6 με την Ισπανία, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Τιφλίδα (25/6-2/7) για το Super Final του World League. Ακολούθως η «γαλανόλευκη» θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία (15-18/7) και στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button