Μπάσκετ

Με 12 ομάδες η φετινή Basket League- Εξασφάλισε δικαίωμα συμμετοχής η Καρδίτσα

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε η διεξαγωγή της Stoiximan Basket League απαρτιζόμενη από 12 ομάδες ενώ δικαίωμα συμμετοχής εξασφάλισε η Καρδίτσα.

Το Διοικητικό Συμβόυλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης, με την Καρδίτσα να παίρνει κανονικά πλέον το δικαίωμα συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 με το Ψυχικό το οποίο ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδο να μένει εκτός λόγω αδυναμίας κάλυψης των προϋποθέσεων συμμέτοχης

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση απο τον ΕΣΑΚΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (20/7) συνεδρίαση του έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας – Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στην ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button