Ποδόσφαιρο

Με το 5.00 του Λάρκιν στο ΟΑΚΑ

Γράφει ο Hooper

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι είναι το στοίχημα. Προχθές πήγαμε ταμείο για μισό πόντο στο Over του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, χθες χάσαμε για ένα καλάθι στο combo της Μπάγερν Μονάχου με το Μιλάνο, παρά το γεγονός ότι είχαμε διαβάσει καλά το ματς. Συνεχίζουμε σήμερα με μια επιλογή από τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εφές στο ΟΑΚΑ.

Είναι ένα παιχνίδι απουσιών ή τουλάχιστον αμφιβόλων, καθώς στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τα ερωτηματικά των Παπαπέτρου και Ουάιτ και στην Εφές αυτό του Μίσιτς και κατά δεύτερο λόγο των Ντάνστον, Σιμόν, Άντερσον, Μπαλμπάι. Γίνεται κατανοητό ότι ανάλογα με το αν θα παίξουν τελικά κάποιοι από τους παραπάνω, θα αλλάξει και η εικόνα του αγώνα, οπότε η πρόβλεψη σε τελικό αποτέλεσμα ή σύνολο πόντων είναι δύσκολη.

Παρ’όλα αυτά, προκύπτει μια επιλογή. Ανεξάρτητα από το αν θα παίξει ο Μίσιτς, ο Σέιν Λάρκιν θα μείνει στο παρκέ για 30 ή και παραπάνω λεπτά. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Εφές στην EuroLeague, είχε 4, 5 και 6 λάθη αντίστοιχα, γεγονός που είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη που έχει την μπάλα στα χέρια του για αρκετή ώρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να πιέσουν την μπάλα. Το κάνει καλά τόσο ο Πέρι, όσο και οι Φέρελ, Ρος και Μποχωρίδης, οπότε δεν αποκλείεται ο αριθμός λαθών του Λάρκιν να κινηθεί και πάλι σε υψηλά επίπεδα. Τι επιλέγουμε; Το 5.00 στο ενδεχόμενο να κάνει ο Λάρκιν τα περισσότερα λάθη από όσους παίκτες αγωνιστούν στον σημερινό αγώνα έχει αρκετή αξία και θα αποτελέσει τη σημερινή επιλογή μας.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button