Ποδόσφαιρο

Με το καλημέρα… στα δύσκολα

Κανένα πρωτάθλημα δεν πάρθηκε την πρώτη αγωνιστική, κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε την πρώτη αγωνιστική, ο Άρης όμως δεδομένα με το χθεσινό αποτέλεσμα έβαλε πίεση στον εαυτό του.

O Άρης με το καλημέρα έβαλε πίεση στον εαυτό του, μην κερδίζοντας ένα ματς που όλοι είχαν τσεκαρισμένο στα «τρίποντα». Με όλα αυτά που έγιναν άπαντες ήθελαν τον Άρη να βγάλει αντίδραση, με τις γκέλες ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ όλοι ήθελαν την ομάδα να πάρει κεφάλι από την αρχή. Αυτό δεν έγινε και έτσι έρχεται η πίεση.

Το θέμα είναι ότι ο Άρης δεν έδειξε καλή εικόνα. Ότι δεν έμεινε στο «X» κάνοντας 5-6 κλασσικές ευκαιρίες. Δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την (καλή) άμυνα του ΟΦΗ και είχε ουσιαστικά την καλύτερη του φάση στο 83ο λεπτό. Ενώ η μπάλα έφτανε εύκολα μέχρι την περιοχή του Επασί, μετά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

Αρκετά μπορούν να ειπωθούν και για το επιθετικό πλάνο, και για τις αλλαγές (νωρίτερα του Χαϊροβιτς, φρεσκάρισμα στο κέντρο). Κάποια απογοήτευση και για το κέντρο, που όμως έχεις καλούς παίκτες και θα φτιάξει το πράγματα.

Όλα αυτά σωστά (αν και ο καθένας έχει την άποψη του) απλά να μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πρώτο δείγμα. Ο Άρης θα παίξει με τον Ιωνικό και τον Παναθηναϊκό και μετά θα υπάρχει η δυνατότητα για μία πιο καλή ανάλυση των όσων βλέπουμε.

Πλέον το ζήτημα είναι η ομάδα να κερδίσει αρχικά τον Ιωνικό και να αποβάλλει λίγη από την πίεση, αλλά και στην συνέχεια να πάρει την νίκη με τον Παναθηναϊκό καλύπτοντας -εν μέρη- την απώλεια της πρεμιέρας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button