Ποδόσφαιρο

Με το δεξί ο Βόλος-“Διπλό” στην Νέα Σμύρνη (1-2)

Η ομάδα της Μαγνησίας στο ντεμπούτο της στην πρώτη κατηγορία πήρε την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με σκορ 1-2 στην Νέα Σμύρνη.

Σκόρερ και των δύο γκολ για τους Θεσσαλούς που ήταν ανώτεροι καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ο Χουάν Μουνίθ ο οποίος ήταν και ο MVP. Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 38′ έπειτα από λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα καθώς η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ «έσκασε» μπροστά του και κατέληξε τα δίχτυα του. Στο 74′ ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, μπήκε στην περιοχή του Κότνικ και με ωραία ενέργεια τον πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-2.

Ο Πανιώνιος αν και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πίεσε και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ με κεφαλία γκολ από τον Μπατσάνα Αραμπούλι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι ενδεκάδες:

Πανιώνιος : Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55′ Μαξίμοβιτς), Αρτσε, Τσιλούλης (55′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (74′ Αραμπούλι).
Βόλος :  Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34΄Μπαταγιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button