Γενικά

Με την ομάδα Ζέρβα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κολτσίδας

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, αναμένεται να βρίσκεται στην ομάδα του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Με την ομάδα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα θα αγωνιστεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιώργος Κολτσίδας.

Γεννημένος στην περιοχή των Τρικάλων, ο Γιώργος Κολτσίδας ζει εδώ και δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη, όπου διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης του Άρη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο καθώς και προπονητής ποδοσφαίρου στην ομάδα του Πανοράματος.

Ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1988, όταν αγωνίστηκε στην τοπική ομάδα των Τρικάλων. Το 1991 πήρε μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αθήνας, με την ομάδα του να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Πήρε μεταγραφή το 1992 στην ομάδα του Άρης, την οποία και υπηρέτησε για 21 χρόνια ως παίκτης και μετέπειτα ως προπονητής και ως Γενικός Αρχηγός.

Παντρεμένος με τη Σοφία Καμάκα και πατέρας τριών παιδιών, ο Γιώργος Κολτσίδας είναι επίσης έφορος στο τμήμα παραδοσιακών χορών του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Πηγή: thestival.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button