Μπάσκετ

Με προπονητή από την Ευρωλίγκα και μεταγραφικό «μπαμ» η Γουλβς

Η Λιθουανική Γουλβς φτιάχνει το ρόστερ της, αλλά ήδη έχει καταφέρει να κάνει εντύπωση με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αλλά και τις συμφωνίες που έχει πετύχει.

Σίγουρα η πιο εντυπωσιακή κίνηση που έχει πετύχει η προσεχής αντίπαλος του Άρη είναι η συμφωνία με τον Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο Λιθουανός προπονητής πέρα από μία σημαντική πορεία ως παίκτης, έχει καταφέρει να βρίσκεται στο προσκήνιο (και) για τις προπονητικές του ικανότητες.

Με επτά χρόνια στη Χίμκι και πολλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές της χώρας του και πλέον είπε το «ναι» για να αναλάβει το πρότζεκτ της Γουλβς.

Ακόμη, η Γουλβς έκανε και το πρώτο «μπαμ» σε ότι έχει να κάνει με τους καλαθοσφαιριστές, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του Άντας Γιουσκεβίτσιους, 33χρονου διεθνή Λιθουανού κόμπο γκαρντ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button