ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Με απαγόρευση συμμετοχής στο Μουντιάλ απειλεί η FIFA όσους παίξουν στην European Super League!

Με απαγόρευσης συμμετοχής απειλεί η FIFA στις δικές της διοργανώσεις και φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τους ποδοσφαιριστές που λόγω και της επιλογής των ομάδων τους θ’ αγωνιστούν στην European Super League, εφόσον αυτή συσταθεί.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όπως επίσης κι άλλες έξι Συνομοσπονδίες ανέφερουν στους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα επιτρέψουν να βρεθούν σε δικά τους μεγάλα τουρνουά, αν παίξουν στην κλειστή Λίγκα που θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.
Στα τέλη του 2020 ξέσπασε το θέμα της European Super League , με μεγάλο χορηγό της Λίγκας να φέρεται ο αμερικανικό κολοσσό, JP Morgan .
Η FIFA γνωστοποίησε με επίσημη τοποθέτησή της, πως σε περίπτωση που ποδοσφαιριστές αγωνιστούν σε αυτό το νέο πρωτάθλημα που θέλουν να δημιουργήσουν οι ισχυροί της Γηραιάς ηπείρου για να παίζουν μεταξύ τους, τότε η συμμετοχή στις διοργανώσεις της FIFA θα τους απαγορευθεί.
Με τoν πρόεδρο, Τζιάνι Ινφαντίνο, την ανακοίνωση υπέγραψαν επίσης και οι Confederation of African Football, Asian Football Confederation, CONCACAF, Oceania Football Confederation και South America’s CONMEBOL.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button