Διεθνή

Μετακομίζει και επίσημα Βαρκελώνη ο Ντεμπελέ

Η Μπαρτσελόνα βρήκε και επίσημα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ και αυτός είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 105 εκατ. ευρώ συν bonus από την Ντόρτμουντ.

Υστερα από κάποιες εβδομάδες σεναρίων, το μυστήριο λύθηκε για τους Καταλανούς, που απέκτησαν τον 20χρονο both-feet εξτρέμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Γάλλος, που πέρυσι έδωσε 20 ασίστ και πέτυχε 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την BvB, κόστισε στην Μπαρτσελόνα 105 εκατ. ευρώ συν bonus.

Ο Ντεμπελέ, που πριν περίπου δύο χρόνια έπαιζε με τη δεύτερη ομάδα της Ρεν στην 5η κατηγορία της Γαλλίας, έκανε το τεράστιο βήμα και αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ενώ η ρήτρα που τοποθετήθηκε στο συμβόλαιό του είναι στα 400 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης θα φτάσει την Κυριακή (27/08) στην Καταλονία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και θα παρουσιαστεί.

Ο διεθνής άσος, που θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 11, γίνεται η πιο ακριβή πώληση γερμανικής ομάδας, η πιο ακριβή αγορά ισπανικής και η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία μαζί με αυτή του Πολ Πογκμπά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button