Ποδόσφαιρο

Μεταγραφές: Tα τρία γνωστά ονόματα, η αναμονή και οι στόχοι του Άρη

Ο Άρης κάνει ήδη τις κινήσεις για να είναι έτοιμος εφόσον το CAS του επιτρέψει να κάνει μεταγραφές.

Αυτήν την στιγμή τρία ονόματα είναι αυτά που «παίζουν» και δεδομένα ο Άρης θα κυνηγήσει τις υποθέσεις τους. Ο ένας είναι ο Σάντε Σίλβα που είναι ήδη στην ομάδα και οι κιτρινόμαυροι θα δεν θα αφήσουν την περίπτωση του.

Βρίσκονται σε επικοινωνία με την Γουέστ Χαμ, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη στον οποίο πιστεύουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίλβα μπορεί να παραμείνει στον Άρη είτε του επιτραπούν μεταγραφές από το CAS είτε όχι.

Τώρα για τους υπόλοιπους στόχους του Άρη πρέπει να υπάρχει η θετική απόφαση από το Aθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο σε ότι αφορά την υπόθεση Ντουρμισάι.

Πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον για τους Φερνάντεθ και Σουάρεθ, δύο παίκτες που εάν αρθεί το μπαν έχουν πολλές πιθανότητες να έρθουν στον Άρη. Άλλωστε αμφότεροι έχουν απορρίψει τις προτάσεις του Αστέρα Τρίπολης όσο και αν επέμειναν οι Αρκάδες.

Φυσικά οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάνε και άλλες αγορές. Στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες από το πάνω ράφι οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά, ειδικά σε θέσει όπως εξτρέμ και σέντερ φορ. Ο Άρης όπως και τα προηγούμενα χρόνια ρίχνει ματιές σε Γαλλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική, αξιολογώντας πάντα και επιλογές από άλλες χώρες.

Πέρα από τις τέσσερις θέσεις που αναφέρθηκαν (φορ, δεκάρι, εξτρέμ-στόπερ) αναμένεται να αποκτηθεί σίγουρα ένας αμυντικός χαφ, και κατά πάσα πιθανότητα κάποιος τερματοφύλακας και αριστερός μπακ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button