Μπάσκετ

Μετά την αδειοδότηση, η ώρα της συμφωνίας με τον Καστρίτη

Η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη, είναι το επόμενο θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί για τους ανθρώπους του Άρη, μετά τη συλλογή των υπογραφών για την αδειοδότηση.

Όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ Άρης, χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα των εξοφλήσεων – διακανονισμών για τη σεζόν που τελείωσε, όσο και για την περίοδο 2020-21, και με αυτό τον τρόπο διευθετήθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για το θέμα της αδειοδότησης της.

Πλέον μπαίνει άμεσα στο τραπέζι η υπόθεση της ανανέωσης με τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος άλλωστε ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Άρη και απόλυτα ενήμερος για τις εξωαγωνιστικές εξελίξεις.

Παράλληλα τις τελευταίες μέρες είχε διαδοχικές επαφές με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ Άρης, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, όπου συζήτησαν τόσο για τους όρους της συνεργασίας του, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα που θα ισχύσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτήν τη στιγμή όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για 1+1 χρόνια και να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, που θα σχηματοποιηθεί μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με το BCL, μετά τη χθεσινή απόφαση να μην συμπεριλάβει τον Άρη και τις κινήσεις των κιτρινόμαυρων από δω και πέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button