Ερασιτέχνης

Μεγαλώνει κάθε μέρα η αγκαλιά των φίλων του Άρη στον Δημήτρη (photo)

Τις λαμπάδες που έχουν δημιουργηθεί για τον Δημήτρη Πιπερίδη έχουν προμηθευτεί Περίπου 250 φίλοι του Άρη και αυτό ως ελάχιστη βοήθεια για να μπορέσει να επανέλθει στην κανονικότητα και πάλι και να βρεθεί ξανά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης αναφέρει:

Η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΡΗ στο κάλεσμα του Α.Σ. για συμπαράσταση στον Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος δίνει τη μεγάλη μάχη για να επανέλθει στην κανονικότητα μετά από το τροχαίο του 2017 στο οποίο ενεπλάκη, είναι με μία λέξη συγκινητική.

Από τις 5 Απριλίου, όταν έγινε η πρώτη έκκληση για την αγορά των «κιτρινόμαυρων» πασχαλινών λαμπάδων προς αρωγή του Δημήτρη, έχουν διατεθεί περίπου 250. Υπενθυμίζεται ότι οι λαμπάδες είναι δημιουργία της μητέρας του, Ελένης Γεωργαλή, η οποία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του σ’ αυτόν το μεγάλο αγώνα.

Η διάθεση συνεχίζεται καθημερινά από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου, από τις 11:00 έως τις 15:00. Ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως όταν ένα μέλος αυτής της οικογένειας έχει ανάγκη, όλοι στέκονται στο πλευρό του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button