Μπάσκετ

Μεγαλομέτοχος Πανιωνίου: Πολύ δύσκολο να συνεχίσω χωρίς συμπαίκτη

Μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα συνεχίσει στην διοίκηση του Πανιωνίου το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί.

Ο κ.Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στα panionianea.gr κλήθηκε να απαντήσει για το τι πρόκειται να γίνει μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Η απάντηση μόνο καθησυχαστική δεν πρέπει να ήταν για τους φίλους του Πανιωνίου καθώς έγινε λόγος για συμπαίκτες, παλιά χρέη και πολλά ερωτηματικά.

Αναλυτικά:

-Εφόσον η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία και είστε και του χρόνου στον Πανιώνιο, σκοπός σας είναι να ανέβει ένα επίπεδο;

“Δεν θέλω να πω κάτι και να δεσμευτώ για του χρόνου. Εάν συνεχίσω εγώ, θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω με τις υπάρχουσες συνθήκες. Δηλαδή, χωρίς μία πλήρη εικόνα για το πότε θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο, τι θα γίνει με τις ακαδημίες και χωρίς κάποιον συμπαίκτη από τον κόσμο του Πανιωνίου. Και αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρχαν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι και με πολύ καλή οικονομική άνεση, που είχαν διάθεση να βοηθήσουν, αλλά παρέμειναν μόνο στην διάθεση και τα λόγια. Εκτός από αυτό, βγαίνουν και κάποια “αγκάθια” του παρελθόντος. Σίγουρα διαβάσατε για την προσφυγή του Τσουράκη από την Β’ Εθνική και έπρεπε να αποπληρώσουμε άμεσα το χρέος για να μην πάει στην εγγυητική. Σίγουρα διαβάσατε για τα ΒΑΝ που φάγαμε από την FIBA και καθυστέρησαν ακόμα και την αλλαγή του Πάσαλιτς. Συνολικά ήταν κάπου στα 38.000 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Γνωρίζω επίσης στην πορεία πως θα βγουν και κάποιες προσφυγές από την χρονιά της ανόδου της ομάδας από την Α2 επί διοικήσεως Βαρουξάκη. Να πω εδώ πέρα ότι ο Ερασιτέχνης έδειξε την διάθεση για το πόσο του Τσουράκη, που εμείς ήδη έχουμε εξοφλήσει, να μας το επιστρέψει με κάποιες δόσεις και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί γνωρίζω και την κακή οικονομική κατάσταση του ερασιτέχνη. Είναι πολύ σημαντικό γιατί το πρότειναν οι ίδιοι. Από την πλευρά του κ. Λιανού και εκείνης της διοίκησης δεν υπάρχει κάποιος να μας έχει ενημερώσει για να αποπληρώσει τα χρέη. Από πλευράς της Α2 από όσο γνωρίζω υπάρχει συμφωνητικό μεταξύ Βαρουξάκη και Ερασιτέχνη να καλύψει τις οφειλές ο κ. Βαρουξάκης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button