Μπάσκετ

Μεγαλείο Ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη!

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών ο Νίκος Γκάλης θα βοηθήσει για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών!

Δημοπρασία Αγάπης από το SerresBasket για την στήριξη του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ. «Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει».

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών που εδρεύει στον Νέο Σκοπό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά «πληγώθηκε» βαριά από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου, οι οποίες προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ.

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών αποτελεί «κόσμημα» όχι μόνο για τον Νομό Σερρών, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, αφού εξυπηρετεί άτομα με αναπηρίες, μεταξύ αυτών και αρκετά παιδιά, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και λαμβάνουν μέρος σε εξειδικευμένη θεραπεία μέσω του αλόγου.

Το SerresBasket αποφάσισε να διοργανώσει μια Δημοπρασία Αγάπης, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Κ.Ε.Θ.Ι.Σ.

Αναλυτικά αναφέρει: «Για την ευόδωση αυτού του σκοπού ζητήσαμε τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Γκάλη, ο οποίος δέχθηκε με χαρά να προσφέρει μια υπογεγραμμένη μπάλα, η οποία και θα δημοπρατηθεί.

Μεγαλείο ανθρωπιάς από τον Κορυφαίο Έλληνα Καλαθοσφαιριστή, από τον Σπουδαιότερο Αθλητή της Σύγχρονης Εποχής στη χώρα μας, ένας εκ των σημαντικότερων παικτών του Παγκοσμίου Μπάσκετ, Μέλος του FIBA HALL OF FAME και του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Οι απίστευτες επιδόσεις και τα ασύλληπτα ρεκόρ του «γκάνγκστερ» παραμένουν μέχρι και σήμερα ακατάρριπτα!

Προσωπικά ως Δημοσιογράφος, Ιδρυτής και Διαχειριστής του SerresBasket αισθάνομαι βαθύτατα συγκινημένος από αυτό το γεγονός.

Η Δημοπρασία θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου στις 10 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9 ακριβώς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν επωνύμως τις προσφορές τους είτε μέσω e-mail στο: [email protected], είτε στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα του SerresBasket στο Facebook: https://www.facebook.com/serresbasket

Θα υπάρχει τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη της δημοπρασίας.

Το άτομο που θα καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά έως τη λήξη του χρόνου της δημοπρασίας θα λάβει τη συλλεκτική μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, μαζί με το πιστοποιητικό γνησιότητας από το SerresBasket.

Τιμή εκκίνησης: 200€

* Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη, εκτός και αν είναι κάτοικος της πόλης των Σερρών (τότε η παράδοση της μπάλας θα γίνει διά ζώσης).

Πάμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους φίλους μας στο Κ.Ε.Θ.Ι.Σ. που μας χρειάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button