Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νίκη για Κύπρο με MVP τον Ιωάννου!

Με μία πολύ μεγάλη νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ο Ιωάννου μιας και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου επικράτησε με 1-0 της Σλοβενίας και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Mundial.

Ο αριστερός μπακ των κιτρινόμαυρων αγωνίστηκε και στα 3 παιχνίδια της εθνικής του ( Σλοβακία, Κροατία, Σλοβενία) υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου! Μάλιστα στην σημερινή αναμέτρηση ήταν εξαιρετικός με γενική αξιολόγηση 7.6 στην γνωστή ιστοσελίδα sofascore και ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης του ματς μετά τον σκόρερ Ιωάννη Πίττα.

Ο Κύπριος μπακ έψαχνε λεπτά συμμετοχής και ρυθμό μιας και θα κληθεί μέσα στην διάρκεια των play off να παρουσιάσει ένα πρόσωπο πειστικό για να κάνει τον Άρη να θελήσει να τον κρατήσει στο δυναμικό του και τα επόμενα χρόνια.

Ο 25χρονος μπακ αναμένεται αύριο (31/3) στην Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κίτρινων για το Κυριακάτικο παιχνίδι (17:15) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button