Μπάσκετ

Ματς με αρκετά ενδιαφέρον στην Basket League

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (28/2) η δράση στην 15η αγωνιστική της Basket League.

Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής, αφού σε αντίθεση με το Σάββατο δεν υπάρχουν αναβολές και έτσι η 15η αγωνιστική αναμένεται να κλείσει προσωρινά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-Άρης στις 20:00.

Ο Όντεντ Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νεμάνια Νέντοβιτς. Από την άλλη πλευρά, ενώ ως γνωστόν για τον Άρη θα λείψουν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.                                                                                                                           

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας και οι οποίες διεξάγονται αμφότερες στις 17:00, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Ιωνικό και η Λάρισα τον ΠΑΟΚ.

Στο «Ιβανώφειο» ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που ο νικητής του θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Την πρώτη του εμφάνιση με τον «Γηραιό» αναμένεται να κάνει και ο Τζος Χάγκινς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σκάιλερ Μπόουλιν.

Στη Λάρισα θα δούμε θεωρητικά το πιο αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διάφορους λόγους. Οι μεν για να κάνουν βήμα παραμονής και οι δε να ανέβουν κι άλλο στην κατάταξη με φόντο τα πλέι οφ. Ντεμπούτο με τους Θεσσαλούς για τον ΝτέΒον Ουάσιγκτον, όπως και για τον Τζος Κάρτερ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα:

17:00  Λάρισα – ΠΑΟΚ

17:00  Ηρακλής – Ιωνικός

20:00  Παναθηναϊκός – Άρης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button