Ποδόσφαιρο

Ματέους: «Ο Φλικ αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίας και ο Νάγκελσμαν την Μπάγερν»

Ο Χάνσι Φλικ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής Γερμανίας, με τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν να τον αντικαθιστά στον πάγκο των Βαυαρών.

Μετά από 15 χρόνια ο Γιόακιμ Λεβ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «πάντσερ» και η κουβέντα γύρω από τον αντικαταστάτη του έχει φουντώσει για τα καλά. Στην Γερμανία δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως την θέση του Λεβ στην εθ​νική Γερμανίας θα πάρει ο Χάνσι Φλικ.

Ο άλλοτε αστέρας της Μπάγερν, Λόταρ Ματέους σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα Φλικ και τόνισε πως ο τεχνικός των Βαυαρών, βρίσκεται όλο και πιο κοντά ώστε να γίνει ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής και την θέση του στην Μπάγερν να πάρει ο νυν προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Φλικ δεν θα είναι μετά το τέλος της εφετινής σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν. Υπάρχει η πρόταση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που τον έχει στην κορυφή της λίστας της και θεωρώ πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

 Η Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ίσως το παιχνίδι κόντρα στην Άουγκσμπουργκ να είναι το τελευταίο του Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button