Ποδόσφαιρο

Μασλίας: “Η επιστολή θα φτάσει στον πρωθυπουργό”

O Ροδόλφος Μασλίας, μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τη Στήριξη του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press»

Διαβάστε την επιστολή του Διεθνούς Δικτύου για τη Στήριξη του Άρη στον πρωθυπουργό

Όλα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ελένη Παπαδοπούλου:

Ξεκίνησε λέγοντας: H επιστολή ήταν ιδέα μελών του δικτύου με προτάσεις από όλους και την στείλαμε σήμερα. Είναι επίκαιρο, καθώς γίνεται προσπάθεια από τον πρωθυπουργό, όπως οι συναντήσεις με την FIFA, όπως και του κ. Γεραπετρίτη.

Για το γεγονός ότι η επιστολή αποτελεί “πάσα” στις διοικήσεις του Άρη: O Άρης αδικήθηκε και οι οπαδοί μας ήταν συγκρατημένοι, δίνουμε την βοήθεια στην διοίκηση του ποδοσφαίρου να απαιτήσει τα δίκαια αιτήματα της, ενώ έχουμε και το μπάσκετ που κινδυνεύει. Ξέρουμε πως το ελληνικό κράτος, κάνει ότι θέλει, όταν θέλει, εμείς ζητάμε δικαιοσύνη. Άλλοι ζητάνε παραπάνω και τα παίρνουν. Εμείς είμαστε καθαρή ομάδα. Ξέρουμε πως μερικοί “μεγάλοι” διοικούν το ποδόσφαιρο όπως τους.. βολεύει.”

Για το Παλέ και την παραχώρηση: “Το Παλέ αποφασίστηκε να μην γκρεμιστεί. Η περιφέρεια Αττικής δίνει 20 εκατομμύρια για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο κ. Τζιτζικώστας είναι πρόεδρος των περιφερειών πανευρωπαϊκά. Να κάτι που μπορεί να βοηθηθεί. Υποθέτω πως οι διοικήσεις μας είναι σε επαφή με τους δημόσιους φορείς, πιστεύω ότι κάνουν ότι μπορούν. Με την επιστολή μας ανά χείρας, είναι μια αφορμή να ξανά χτυπήσουν τις πόρτες αυτές. Εμείς έχουμε υπογραφές από μια ενδεικτική λίστα. Από όλο τον κόσμο, σε υψηλές θέσεις άνθρωποι. Εμείς έχουμε προτείνει μια ανάπτυξη με ΕΣΠΑ στην περιοχή Χαριλάου σε συνδυασμό με τον σταθμό του μετρό, που μπορεί να προωθηθεί.”

Συνέχισε λέγοντας: Οι Αρειανοί πολιτικοί να μην φοβούνται να πουν πως είναι Αρειανοί. Είδαμε τι έγινε με τον Ταχιάο. Ξέρουμε πως υπάρχει ένα είδος.. τρομοκρατίας αλλά το να υποστηρίζεις μια ομάδα πρέπει στην Ελλάδα να γίνει αυτονόητο”, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως “η επιστολή που αποστείλαμε θα φτάσει στον πρωθυπουργό.”

Κλείνοντας ανέφερε: “Εμείς αναφέρουμε στην επιστολή για το μπάσκετ, για μια ρύθμιση για τα χρέη του Άρη, για να δοθεί μόνιμη λύση. Αγωνιούμε για το αγωνιστικό αλλά θέλουμε μια λύση πιο μόνιμη για τα χρέη. Οι παίχτες είναι επαγγελματίες το καταλαβαίνω αλλά παίζουν και για ένα κόσμο και να περαστεί αυτό το πνεύμα, δεν είναι μόνο τα λεφτά.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button