Ποδόσφαιρο

Μαρτίνς: “Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα δυνατά σημεία του Άρη”

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο να παίζει καλά και να παίρνει νίκες. Σήμερα, στόχος μας ήταν να έχουμε καλή λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή ποιότητα. Μπορεί να προηγήθηκε ο αντίπαλος μας αλλά λειτουργήσαμε καλά. Το δεύτερο ήταν περισσότερο θέμα διαχείρισης του παιχνιδιού. Παίξαμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Για την απόδοση του διαιτητή και αν θεωρεί ότι ήταν κακός:

«Είναι η γνώμη σας ότι η απόδοση του διαιτητή είναι κακή, εμείς κοιτάμε τι κάναμε εμείς. Δουλέψαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας».

Και συνέχισε:

Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή σήμερα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα δυνατά σημεία του Άρη και ταυτόχρονα δημιουργήσαμε καλές επιθέσεις.

Με ικανοποιεί απόλυτα η εμφάνιση της ομάδας. Δουλέψαμε πολύ και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί πολύ έξυπνα τα παιχνίδια της. Σίγουρα έχουμε τομείς στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε. Η διακοπή έρχεται σε πολύ καλό σημείο για την ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button