Ποδόσφαιρο

Μαρτίνς: «Αποδεδειγμένα η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Άρης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μεταξύ άλλων για το επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την Άρσεναλ στο Emirates:

«Το παιχνίδι στο Λονδίνο μας έχει δώσει δύναμη. Μας έχει γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Φυσικά υπάρχει κούραση και ένας κύκλος παιχνιδιών που πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας».

Για το σχήμα με 3 στόπερ:

«Είναι πιθανόν να το ξαναδούμε στο μέλλον το σχήμα με τους τρεις στόπερ. Όμως το δουλέψαμε για μία ημέρα και μετά το χρησιμοποιήσαμε με την Άρσεναλ. Δουλεύουμε διάφορα συστήματα. Σε αυτό το σχήμα οι Ανδρούτσος και Όλεγκ θα λειτουργούσαν σαν εξτρέμ. Στο μέλλον ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε περισσότερο».

Για τον Άρη:

«Ένα παιχνίδι με τον 2ο στη βαθμολογία. Απέναντι στη 2η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Άρη. Αποδεδειγμένα. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και χρειάζεται όλη μας την προσοχή για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να ξεκαθαρίσουμε την υπόθεση του τίτλου όσο πιο γρήγορα».

Για τον Μπα και το εάν συζήτησαν για την αποβολή του με την Άρσεναλ:

«Αυτή η συζήτηση θα γίνει. Ανάμεσά μας. Θα είναι ιδιωτική. Θα θέλαμε να είχαμε πάρα πολλούς παίκτες σαν τον Μπα. Έναν τέτοιο επαγγελματία. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Το χθεσινό (εννοεί της Πέμπτης) περιστατικό είναι ατυχές. Αδικεί τον ίδιο τον παίκτη. Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τιμωρεί την ομάδα και τον ίδιο τον παίκτη. Χθες (την Πέμπτη) ο Μπα δυσκολεύτηκε πολύ να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Έχει ένα έντονο και υψηλό αγωνιστικό πνεύμα. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός αθλητής. Ένα πολύ καλό παιδί. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά αλλά δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε τίποτα, γιατί μας έχει δείξει πως είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button