Ποδόσφαιρο

Μαρτίνες: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!»

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης, με 14 παίκτες να έχουν απομείνει διαθέσιμοι για τα τελευταία πέντε παιχνίδια των πλέι οφ, σίγουρα δεν είναι εύκολη για κανέναν στην ομάδα. Για να βγει ο σύλλογος όσο το δυνατόν γίνεται αλώβητος από αυτή την περιπέτεια χρειάζεται ενότητα και απόλυτο επαγγελματισμό από τους εναπομείναντες, δήλωσε στη NOVA ο Νίκο Μαρτίνες.

Αναλυτικά όσα είπε: “Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τη διαχειριστούμε με έξυπνο τρόπο. Να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Μπορεί να είμαστε λιγότερα άτομα στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, όμως, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία τρέλα από οποιονδήποτε, όπως με κάρτες ή κάποιον τραυματισμό. Με επαγγελματισμό και ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Μαρτίνες τόνισε ότι μπορεί οι φιλοξενούμενοι φαινομενικά να έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, όμως, και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σκοπό, παρότι λιγότεροι, να παραδώσουν αμαχητί τα όπλα. Είπε επ’ αυτού: “Θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο!”.

Κι όσο για το τι κυνηγά ο Άρης τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε των πλέι οφ, ο Μαρτίνες απάντησε ότι όλη τη σεζόν οι “κίτρινοι” κατάφεραν πράγματα, όπως για παράδειγμα την έξοδο στην Ευρώπη και να φτάσουν στο Κύπελλο μόλις μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τη συμμετοχή στον τελικό. Όλα αυτά σχημάτισαν μια καλή εικόνα για την ομάδα, την οποία δεν θέλουν να χαλάσουν τώρα στο τέλος -κι ας έμειναν λίγοι στο ρόστερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button