Μπάσκετ

Μαρκόπουλος: “Μεγάλη η πίεση και το ψυχολογικό βάρος-Δεν είχαμε ηρεμία”

Ο προπονητής του Άρη Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο έπαιξε με πάθος και είχε καλές επιλογές στην επίθεση. Βρήκαν τους τρόπους να βάλουν καλάθια. Η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφική για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η πίεση και το ψυχολογικό βάρος. Δεν είχαμε ηρεμία στην επίθεσή μας. Δύσκολη η κατάσταση στον Άρη, υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα. Πρέπει να το αποβάλουμε και να βρούμε νίκες που θα δώσουν ηρεμία και θα μας φέρουν στον σωστό δρόμο”.

Για τις τελευταίες επιθέσεις:

“Έπρεπε να πάρει τις μπάλες ο ψηλός και να παίξουμε πικ εν ρολ. Κόλλησε η μπάλα και βγήκαν έτσι οι επιθέσεις”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Αν η ομάδα παίξει όπως με το Περιστέρι θα είναι πολύ καλύτερη. Υπάρχει πρόβλημα στη μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ αλλά δεν ήταν αυτό αρκετό. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις. Να τα βρουν και οι παίκτες να μιλήσουν για τι τους πιέζει, να βρεθούν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Να είναι μία ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνουμε να λύσουμε το πρόβλημα και η ψυχολογία μας πρέπει να βγει από μέσα προς τα έξω”.

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα:

“Το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική μετά την απουσία λόγω τραυματισμού του Μποχωρίδη. Μετά χτύπησε και ο Μόρις και παίξαμε 1,5 μήνα φέρνοντας αποτελέσματα που δε θέλαμε. Θα μπορούσε να είναι διαφορετική η κατάσταση. Δε δικαιολογείται να χάνει 4 βολές ο Ντραγκίτσεβιτς. Σουτάρουμε 10 σερί βολές στην προπόνηση και τις βάζει. Είναι όμως το βάρος του παιχνιδιού τέτοιο… Πολλοί παίκτες ήταν διστακτικοί στο παιχνίδι, χωρίς λόγο χάναμε χώρο και χρόνο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button