Γενικά

Μαρινάκου: Θετική στον κορωνοϊό ύστερα από αγώνα της

Η αθλήτρια αποστάσεων, Αναστασία Μαρινάκου, ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά από αγώνα που συμμετείχε στην Λυόν, στα 3000 μέτρα.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια έγραψε: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε οπως τα προγραμματίζουμε όσο προσπάθεια και αν έχουμε κάνει για αυτό… Χθες αγωνίστηκα στον πρώτο μου αγώνα για το 2022 στο international meeting de Lyon , με στόχο μια καλή επίδοση , το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα, διότι από την προηγούμενη μέρα του αγώνα είχα έντονους πόνους στα πόδια μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο.

Υπέθεσα πως ήταν από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, προσπάθησα να μην το σκέφτομαι για να μην με καταβάλει ψυχολογικά, να βγάλω όλες τις αρνητικές σκέψεις απο το μυαλό μου για να μπορέσω να συγκεντρωθώ στον αγώνα μου. Την ημέρα του αγώνα οι πόνοι έγιναν περισσότεροι σε όλο το σώμα.

Σκέφτηκα πολλές φορές να μην μπω καν στον αγώνα, διότι όσο πέρναγαν οι ώρες ένιωθα χειρότερα ή ακόμα και να εγκαταλείψω, αλλά εχω μάθει να αγωνίζομαι να δίνω το 100% του εαυτού μου και να παλεύω μέχρι το τέλος, όποιο και είναι το αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα πλέον εξαντλημένη, άρχισα να έχω όλα τα συμπτώματα του COVID-19 (καταρροή, μπούκωμα, εξάντληση, πονοκέφαλο, πονόλαιμο) πλέον και επίσημα θετική. Εύχομαι όλο αυτό που περνάμε να τελειώσει σύντομα.

Αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί. Να προσέχετε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button