Ποδόσφαιρο

Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες : «Είμαι περήφανος για σας»

Να τονώσει το ηθικό των παικτών του προσπάθησε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ και στην προπόνηση της Πέμπτης το ίδιο υποστηρικτικός ήταν στα Σπάτα.

Κεφάλι δεν μπορεί να σηκώσει η ΑΕΚ καθώς μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ακολούθησε νέο αρνητικό αποτέλεσμα στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της Ένωσης σαφώς και δεν είχε σχέση με τη συντριβή στο ντέρμπι από τους ερυθρόλευκους, ωστόσο δεν βγήκε η ουσιαστική αντίδραση και οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έφυγαν πάλι από το γήπεδο απογοητευμένοι.
Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από όσα έχουν συμβεί και έπειτα από τη νέα ήττα με τον τρόπο που ήρθε στο τέλος η ψυχολογία ήταν πεσμένη στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια έπειτα από τη λήξη του ματς. Ο Χιμένεθ προσπάθησε πάντως να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας τους μεταξύ άλλων: «Είμαι περήφανος για εσάς και την προσπάθεια που κάνατε σήμερα. Δώσατε τα πάντα. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή σας».
Λίγο νωρίτερα άλλωστε στην κάμερα της Cosmote TV στις δηλώσεις του, τους είχε συγχαρεί δημόσια, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με όσα είχε πει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και τότε με το «δεν μπορούν παραπάνω» ο ίδιος αναφερόταν στα πολλά προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει οι ποδοσφαιριστές του με κρούσματα κορονοϊού, αρκετούς τραυματισμούς και κακή ψυχολογία.
Να σημειωθεί αξίζει πως ο Χιμένεθ ήταν το ίδιο υποστηρικτικός προς τους παίκτες του και στα Σπάτα στην προπόνηση της Πέμπτης σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό τους. Η ΑΕΚ άλλωστε δεν έχει χρόνο μπροστά της. Πρέπει να βρει τις πνευματικές δυνάμεις και να παλέψει για να έρθει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αρχής γενομένης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο ματς που ακολουθεί με τον Άρη την Κυριακή.
Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ η ΑΕΚ ήδη βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή της συμμετοχή την επόμενη σεζόν. Συνεπώς η ψυχολογική ανασύνταξη είναι το παν τη δεδομένη στιγμή προκειμένου στην τριάδα αγώνων που έρχεται με Άρη, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, οι κιτρινόμαυροι να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τόσο την αυτοπεποίθησή τους, όσο και τη θέση τους στη σημαντική μάχη που δίνουν στα πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button