Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: “Η πνευματική προετοιμασία θα κρίνει τον νικητή”

Ότι το ποιος θα ανταποκριθεί καλύτερα στην κούραση θα κρίνει τον νικητή τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Το μπλογκ του Έλληνα φόργουορντ:

«Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για έναν πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Παρότι οι προπονητές μας, είχαν προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, είχαν επισημάνει την σημασία του παιχνιδιού αλλά και το σωστό πλάνο που έπρεπε να ακολουθηθεί, σε καμία στιγμή δεν το ακολουθήσαμε πλήρως γιατί δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Και η ευθύνη για αυτή την ήττα βαραίνει μόνο εμάς τους παίκτες.

Ο Ήφαιστος φέτος έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Με την αμέριστη συμβολή της οικογένειας Μπούμπουρα ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν κι έχει φτάσει σε ένα χρονικό διάστημα 6-8 μηνών να είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Basket League. Πετύχαμε μεγάλες νίκες, παίξαμε καλό και σύγχρονο μπάσκετ, πιάσαμε όλους τους στόχους μας εύκολα και γρήγορα και η ομάδα αντικειμενικά αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό αυτού του επιτυχημένου εγχειρήματος και κυριότερο όλων είναι βέβαια η αγάπη του κόσμου της Λήμνου. Σε 13 παιχνίδια στην έδρα μας, 13 φορές sold out. Κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος δίνει απίστευτη ενέργεια και υποστηρίζει με φοβερό τρόπο την προσπάθεια μας. Θεωρώ πώς άλλο τόσο κόσμο να χωρούσε τα sold out παιχνίδια μας θα ήταν τα ίδια κ ο κόσμος της Λήμνου θα μπορούσε να καταρρίψει και άλλα ρεκόρ.

Τελευταίο λοιπόν παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη. Μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη μπροστά στον κόσμο μας πριν τα playoffs και η ομάδα να κάνει την προσπάθεια της για το καλύτερο πλασάρισμα.

Παίκτες-προπονητές είναι οι περισσότεροι κουρασμένοι αυτή την περίοδο καθώς είμαστε στο τέλος της μπασκετικής χρονιάς οπότε η πνευματική προετοιμασία για το παιχνίδι είναι ακόμα πιο σημαντική. Το πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού θα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και είναι αυτό που κρίνει και τους νικητές.

Υ.Γ: Μπροστά μας έχουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Μια μεγάλη γιορτή για όλη την Χριστιανοσύνη. Εύχομαι το ελπιδοφόρο και γεμάτο αγάπη μήνυμα της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές μας και να μας κάνει καλύτερους και συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button