Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Η άμυνα του Άρη μας έβγαλε εκτός σε πολλές στιγμές»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου στη πορεία του Άρη και την ανταγωνιστικότητα που έδειξε. Επίσης, μίλησε για την βαθμολογική θέση του Ηφαίστου και τον κόσμο του 

Ο τεχνικός του Ηφαίστου τόνισε:

“Παρόλο που δεν είχαν κάποιο κίνητρο μεγάλο για το παιχνίδι, εμείς είχαμε για την 7η θέση. Ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχει αποκτήσει χαρακτήρα ο Άρης και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια.

Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, έχουμε εξασφαλίσει την 7η θέση, θα παίξουμε πλέι οφ και θα δούμε πως θα μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι το 13ο σολντ άουτ που έκανε η ομάδα, πρώτη φορά στην ιστορία της Α1 συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος μας έχει συγκινήσει, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας το δείχνει όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα.

Ξεκινήσαμε καλά, όμως η άμυνα του Άρη μας έβγαλε εκτός σε πολλές στιγμές. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, μια δύσκολη νίκη, γιατί ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός”.

Ρωτήθηκε τι περίμενε από την ομάδα του όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του περασμένο καλοκαίρι και απάντησε:

“Δεν περίμενα τίποτα, δεν σκεφτόμουν τίποτα. Δεν ξέραμε που ερχόμαστε. Κανείς από μας δεν είχε πατήσει το πόδι του σε αυτό το νησί. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, αλλά το πιο σημαντικό ήταν αυτή την ομάδα να την αγαπήσει ο κόσμος”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button