Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Δεν είχαμε ακρίβεια και ποιότητα όπως σε άλλα ματς! Πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι παραδέχθηκε πως ο Άρης σήμερα δεν είχε την ακρίβεια και την ποιότητα άλλων αγώνων και τόνισε πως θα πρέπει να γυρίσουν όλοι σελίδα και να πάνε για νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός εξτρέμ τόνισε στην κάμερα της Nova: “Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε την αξία των δεδομένων. Δε ξεκινήσαμε καλά, όπως και στο ματς με την Τρίπολη. Η ΑΕΚ μας πίεσε, τις έκανε γκολ. Αν με ρωτάτε για τα πέναλτι, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Ήταν δύσκολο από το 0-3 να επιστρέψουμε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, αλλά ήταν ήδη αργά”.

Πρόσθεσε πως “στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί ούτε στη δημιουργία στην επίθεσή μας. Δεν είχαμε ακρίβεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας όπως άλλες φορές. Ήταν τρεις βαθμοί που τους θέλαμε, αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο απάντησε: “Συνειδητοποιήσαμε πόσο άσχημα παίζαμε και είπαμε ότι παρόλο που είναι δύσκολο να το γυρίσουμε, θα πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή τη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω όλο αυτό και να δουλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”.

Ρωτήθηκε που του αρέσει να παίζει και απάντησε: “Επειδή μπορώ να προσαρμόζομαι, δεν θα πω ότι προτιμώ κάποια θέση. Θέλω να είμαι χρήσιμος για το σύνολο. Ανάλογα με το σχήμα ή το πώς θέλουμε να παίξουμε μπορώ να είμαι χρήσιμος και στα άκρα και ως “ψεύτικο” φορ και πίσω από το φορ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button