ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: «Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, έρχεται δύσκολο ματς με Άρη»

Ο Φεντερίκο Μακέντα, φανερά απογοητευμένος μίλησε για την ήττα (1-3) της ομάδας του καθώς και για τον επόμενο αγώνα με τον Άρη 

Όσα τόνισε ο Ιταλός επιθετικός στην κάμερα της NOVA:

«Όλα πήγαν λάθος. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Αυτό που κάναμε δεν είναι στα στάνταρ αυτής της ομάδας και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Είμαστε απογοητευμένοι. Από αύριο πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια μας και να δουλέψουμε για να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει».

Για το αν αισθάνονται σοκαρισμένοι:

«Φυσικά. Δε θέλουμε να παίζουμε έτσι ειδικά στην έδρα μας. Είναι δουλειά μας των πιο έμπειρων να μη συνεχιστεί αυτό. Περιμέναμε μια καλή σεζόν, αλλά δεν έχω λόγια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε για να σιγουρέψουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν είναι θέμα προπονητή αυτή η εικόνα: 

«Όλοι μας πρέπει να πάρουμε ευθύνη. Είναι εύκολο να κατηγορούν τον προπονητή, αλλά στο γήπεδο πάμε οι παίκτες. Δεν είχαμε ενέργεια, όσα έγιναν στο γήπεδο είναι δική μας ευθύνη. Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς αυτό και θα πάρουμε την ευθύνη με τον καλό τρόπο. Πρέπει να καταλάβουμε πως μπροστά στον κόσμο μας δεν πρέπει να συμβεί ξανά αυτό, δεν είναι αποδεκτό».

Για το αν φτάνει δύσκολα η μπάλα σε αυτόν: 

«Είδα πως δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Άσχημα παιχνίδια και τα δύο πρώτα για μας. Πρέπει να αφυπνιστούμε. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί. Να αρχίσουμε να νικάμε. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό νομίζω θα κάνουμε».

Για το γεγονός πως ακολουθεί η διακοπή:

«Έχουμε χρόνο να δούμε τι πήγε λάθος. Να σιγουρέψουμε πως θα δουλέψουμε στα λάθη μας. Είναι το χειρότερο ματς που κάναμε. Να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος, δύναμη και πίστη. Πρέπει αυτό που έγινε να το πάρουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έρχεται δύσκολο ματς με τον Άρη»

Ετικέτες

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close