Ποδόσφαιρο

“Μαγική βραδιά, θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων μας”

Ιδιαίτερα ευτυχισμένος από τη σημερινή βραδιά, ο Δημήτρης Σπανός, τόνισε μετά το τέλος του ματς.

«Ήταν μία μαγική βραδιά. Όχι τόσο αγωνιστικά όσο όλη αυτή η ατμόσφαιρα με τον κόσμο. Έγινε μία συναρπαστική συγκυρία για μένα. Η ατμόσφαιρα η όρεξη του κόσμου. Θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Ούτε η νίκη, ούτε η απόδοση, ούτε ποιοι έπαιξαν. Δεν θα σταθώ στην απόδοση, όσο στη νίκη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας, αυτό είπα στους παίκτες, σε 3-4 αγωνιστικές να τον φέρουμε πολύ κοντά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που ζήσαμε. Η νίκη είναι για τον κόσμο, όπως και κάθε άλλη νίκη που θα έρθει. Ευχαριστούμε την Μπόκα για την τιμή. Είναι σημαντικό για όλους να ζούμε τέτοιες εμπειρίες».

Για το εάν “κατάλαβε το τι σημαίνει Άρης”

«Αυτός ήταν ο στόχος. Θέλαμε ένα μεγάλο φιλικό για να ζήσουμε ότι και πριν από 9 χρόνια άλλοι…».

Για το εάν το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα μήνυμα προς όλους;

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Εμείς θα πρέπει να το αναδείξουμε. Πρέπει να αναδείξουμε τη δυναμική του Άρη. Όχι να παρακαλέσεις τον κόσμο, αλλά να τον πείσει μέσα από το γήπεδο. Το μήνυμα το έλαβαν όλοι».

Ενώ τέλος για το πως θα διαχειριστεί η ομάδα την συνέχεια είπε:

«Είναι ένα κοντράστ παράξενο. Όταν Τετάρτη παίζεις με την Μπόκα και την Κυριακή με την Καλλιθέα. Είναι επαγγελματίες οι παίκτες μου σε χαρακτήρα και το έχουν αποδείξει».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button