Διεθνή

Μίσσας: “Δεν υπήρχε σωματική κούραση, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε παίκτες, αλλά όχι και την γενική ιδέα της ομάδας»

Ο Κώστας Μίσσας ανέφερε πως η κούραση δεν έπαιξε ρόλο στην ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ρωσία (74-69) και ανέφερε πως η «γαλανόλευκη» θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία στο Eurobasket.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συγκέντρωση ειδικά στην άμυνα, ελέγχαμε κάθε ριμπάουντ και συνολικά όλο το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, η Ρωσία σκόραρε 43 πόντους. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν είχαμε καλό τρανζίσιον στην άμυνα, κάτι που προέκυψε από την έλλειψη συγκέντρωσης. Το 53% στις βολές είναι ένα πολύ κακό ποσοστό για ένα κλειστό παιχνίδι σαν αυτό. Βιαστήκαμε στα κρίσιμα σημεία, έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή. Δώσαμε την μάχη μας, συγχαρητήρια στη Ρωσία. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό».

Σχετικά με το αν υπήρχε κούραση στα τελευταία λεπτά και αν μετανιώνει για το περιορισμένο rotation, o Κώστας Μίσσας ανέφερε:

«Πρώτα απ’όλα, είχαμε τρεις μέρες για να ξεκουραστούμε. Δεύτερον, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τους παίκτες, όμως δεν είχαμε την κατάλληλη υποστήριξη. Τρίτον, ήμασταν μέχρι το τέλος στο παιχνίδι και οι παίκτες μας δεν ήταν κουρασμένοι σωματικά. Αυτό είναι σίγουρο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε παίκτες, αλλά όχι και την γενική ιδέα της ομάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button