Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Κάνει αρχηγό τον Κιάερ μετά τη στάση του στην κατάρρευση του Έρικσεν

Η Μίλαν αναμένεται να επιβραβεύσει τον Σίμον Κιάερ για όλες τις ενέργειές του κατά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro.

Η ηγετική στάση που κράτησε ο Σίμον Κιάερ βλέποντας τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό. Ο αρχηγός της Δανίας πρώρα φρόντισε τον πεσμένο συμπαίκτη του, κατόπιν έσπευσε να παρηγορήσει τη σύζυγό του και προνόησε ώστε όλη η ομάδα να σχηματίσει μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω του μέχρι οι γιατροί να τον επαναφέρουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους, στη Μίλαν σκέφτονται σοβαρά να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κιάερ, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport. Ήδη είναι κάτι που ζητούν μαζικά οι φίλοι των «ροσονέρι» με… διαδικτυακή καμπάνια και το hashtag #KjaerCapitano που έχει γίνει viral.

Αυτή τη στιγμή το περιβραχιόνιο στη Μίλαν έχει ο Αλέσιο Ρομανιόλι, που ωστόσο δεν έχει θέση βασικού στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι. Παράλληλα ο Τζίτζιο Ντοναρούμα αναμένεται να αποχωρήσει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει γίνει επιρρεπής στους τραυματισμούς, κάτι που ανοίγει το δρόμο της αρχηγίας στον 32χρονο Κιάερ, παρότι μετρά μόλις ενάμιση χρόνο στο Μιλάνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button