Ποδόσφαιρο

Μία τρελή ιδέα για cafe… Άρης στο Χονγκ Κονγκ

Όλος ο πλανήτης κιτρινίζει! Ο Άρης έχει κόσμο σε κάθε γωνιά της γης, με τους φίλους της ομάδας να θέλουν να φωνάξουν την αγάπη τους με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο!

Στο Χονκ Κονγκ ψηλά την σημαία του Άρη κρατάει η Τζαστίν που έχει γίνει Άρης μέσα από το αγόρι της και μάλιστα έχει ξεκινήσει να μεταδίδει το… μικρόβιο στην οικογένεια της.

Πέρα από τον ρόλο «πρέσβη» που έχει τόσο εκείνη όσο και ο Αλέξανδρος με τον οποίο είναι ζευγάρι, υπάρχει η σκέψη να γίνει και ένα βήμα παραπάνω.

Αυτό έχει να κάνει με ένα cafe που έχουν συζητήσει να ανοίξουν στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο θα λειτουργεί ως επιχείρηση αλλά θα είναι ντυμένο στα… κιτρινόμαυρα και διακοσμημένο με λάβαρα του Θεού του πολέμου!

Το αν και πότε θα πάρει αυτή η ιδέα σάρκα και οστά δεν μπορεί να εκτιμηθεί, το δεδομένο είναι όμως ότι υπάρχει και μετά την Καραϊβική δεν αποκλείεται ο Άρης να γίνει γνωστός σε ένα ακόμη μέρος του πλανήτη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button