Ποδόσφαιρο

Μία «βιαστική» επιστροφή κόστισε στον Κάτσε

Ο Εργκίς Κάτσε ίσως να είχε να δώσει περισσότερα πράγματα στον Άρη, μία βιαστική επιστροφή όμως άλλαξε τα πράγματα.

Ο Αλβανός μέσος αποτέλεσε μία από τις τελευταίες κινήσεις του Άρη για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Υπήρχαν αρκετές ελπίδες για εκείνον, ενώ ο Μάντζιος προσανατολιζόταν στο να τον χρησιμοποιεί σε τριάδα στα χαφ στο 4-3-3.

Παρόλα αυτά η χρονιά δεν πήγε όπως ο ίδιος θα περίμενε, με τα πράγματα να μην εξελίσσονται καλά και τις δύο πλευρές να αναμένεται να λύσουν την συνεργασία τους.

Ίσως όμως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά εάν ο έμπειρος χαφ είχε χειριστεί διαφορετικά την επάνοδο του με τον τραυματισμό με τον Ατρόμητο.

Πάνω που είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει, ο Κάτσε τραυματίστηκε με τον Ατρόμητο, και προσπάθησε να επανέλθει όσο νωρίτερα γίνεται. Τελικά όμως προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα του το… παράκανε, μπήκε και πιο νωρίς και δυσκόλεψε τον εαυτό του.

Τελικά αυτό το πλήρωσε στην συνέχεια της σεζόν με αποτέλεσμα να μην βρει τον εαυτό του και τελικά να αποχωρεί από τον Άρη χωρίς να δώσει αυτά που μπορούσε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button