Ερασιτέχνης

Μήτσικας: «Θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες αθλητών και γονέων στο Καμπ του Άρη»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του καλοκαιρινού Training Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη έχει ξεκινήσει και ένας από τους προπονητές που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές μιλά για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο Δημήτρης Μήτσικας, στέλεχος του ARIS Elite Basketball Program και ένας εκ των Developement Coaches του Camp, αναφέρει σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τη μαζική συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου αλλά και αθλητών από άλλα σωματεία στο Training Camp της ομάδας μας. Η διάθεση των παιδιών δείχνει ξεκάθαρα πόσο όρεξη για προπόνηση έχουν, αλλά και πόσο τους έχει λείψει το άθλημα», τονίζει ο Δημήτρης Μήτσικας και συνεχίζει:

«Είμαστε σίγουροι πως το έμπειρο προπονητικό staff θα δουλέψει με μεγάλη ένταση και ποιότητα για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω την μακράς αποχής των αθλητών από τα γήπεδα. Ευχαριστούμε πολύ γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμά μας και να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Το Camp θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 11-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άρη.

Για εγγραφές:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button