Ποδόσφαιρο

Μήνυση σε Μενέντεθ από Άρη και Χαριστέα για συκοφαντική δυσφήμιση!

Στην… αντεπίθεση, Άρης και Άγγελος Χαριστέας για το fake video του Άλεξ Μενέντεθ, σύμφωνα με το οποίο προπονείται σε απάνθρωπες καταστάσεις!

Τόσο η ίδια η ΠΑΕ Άρης, όσο και ο Άγγελος Χαριστέας θα καταθέσουν μήνυση στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για συκοφαντική δυσφήμιση!

Τι ακριβώς έχει συμβεί…

Ο Ισπανός που προπονείται μόνος μετά από απόφαση του Άρη, καθώς δεν υπολογίζεται και δεν έχει δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του παρά την πρόταση που του έγινε, έκανε καταγγελία στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών όπου ζήτησε να προπονείται ξανά με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, τους έστειλε ένα βίντεο από αποδυτήρια και τουαλέτες, που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά του Νέου Ρυσίου, τα οποία είναι πλήρως ανακαινισμένα. Τα πλάνα αυτά ανήκουν σε ένα γήπεδο που τον έστειλε η ΠΑΕ Άρης για προπόνηση, αλλά ποτέ δεν τον άφησε να προπονηθεί εκεί όταν διαπίστωσε και η ίδια ότι οι συνθήκες είναι ακατάλληλες.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα βίντεο, συνδυασμός πλάνων από το Νέο Ρύσιο και το γήπεδο αυτό, το οποίο δόθηκε στην FIFpro, η οποία πίστεψε ότι αυτό είναι το προπονητικό κέντρο του Άρη και ότι εκεί προπονείται μόνος του δυο φορές την ημέρα ο ποδοσφαιριστής.

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών κάλεσε επίσημα τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.κ.Καρυπίδη και Χαριστέα, να σταματήσουν αμέσως την… “κακομεταχείριση” του παίκτη.

Μάλιστα, ο Άρης έχει αναθέσει το θέμα Μενέντεθ σε δικηγόρο που θα στείλει σήμερα επιστολή σε ΠΣΑΠ και FIFpro για να αποδείξει ότι το βίντεο είναι fake και όλα όσα υποστηρίζει ο παίκτης είναι ψέματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button