Ποδόσφαιρο

Μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση

“Μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση” είναι το σύνθημα της ΠΑΕ στα social media.

Για να πάρουν όμως τα όνειρα μας εκδίκηση απαιτείται δουλειά και οργάνωση σε πολλά επίπεδα. Τα αποτελέσματα  της απουσίας του Άρη από τη φυσική του θέση είναι ορατά. Ενδεικτικά ο Άρης απουσίαζε από τα κέντρα των αποφάσεων, ο Άρης δεν διεκδικούσε τρόπαια αλλά και παγιωνονταν η λάθος αντίληψη για το Big 4 του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θόδωρος Καρυπιδης είναι ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας του Άρη για την επιστροφή της ομάδος στο κλαμπ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλα και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τα όνειρα των φιλάθλων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης έχει μπροστά του πολλά ανοιχτά ζητήματα. Αρχικά ο σύλλογος πρέπει να αποκτήσει τις υλικές υποδομές που οφείλει να έχει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα. Έτσι η εταιρία του Βαγγέλη Παζαρτζιδη ανέλαβε την ανακαίνιση τόσο του γηπέδου (αποδυτήρια, σουίτες κτλ) όσο και του προπονητικού κέντρου. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδος, αφού οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο χρειάζονται τα κατάλληλα μέσα αλλά και τους κατάλληλους χώρους για να δουλέψουν. Μάλιστα το Κλεάνθης Βικελίδης  σύντομα θα έχει και νέο χλοοτάπητα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Βέβαια μια ομάδα χρειάζεται και την κατάλληλη στελέχωση τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο όσο και στο διοικητικό (τμήμα marketing, δημόσιων σχέσεων και επικοινωνίας)

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Θόδωρος Καρυπιδης εμπιστεύτηκε τον σχεδιασμό του νέου Άρη στον έμπειρο τεχνικό Πάκο Ερερα. Ο Ισπανός προπονητής με την τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά και τις διασυνδέσεις του (πχ Βαλβέρδε) είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα συνδυάζει το θέαμα με το αποτέλεσμα.

Όλο αυτό το πρότζεκτ απαιτεί και ένα σεβαστό οικονομικό πόσο. Είναι δεδομένο πως τα έσοδα της επόμενης χρονιάς θα είναι αυξημένα (τηλεοπτικό, έσοδα super league, χορηγίες, εισιτήρια κτλ) όμως ο Θόδωρος Καρυπιδης δεν επαναπευεται. Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες ο νεαρός επιχειρηματίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσει με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σακιεβιτς το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ, μια επένδυση που μπορεί να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια πολύτιμος αγωγός μπορεί να σταθεί και ο κόσμος του Άρη. Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ήδη ανακοινώθηκαν. Οι τιμές μάλιστα είναι για όλες τις τσέπες. Με τη  μαζική πώληση των εισιτηρίων διαρκείας εκτός από μια πολύτιμη οικονομική ανάσα η ομάδα θα στείλει και ένα μήνυμα. Το μήνυμα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό της επιστροφής και πως ήρθε η ώρα τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button