Μπάσκετ

Μέτριος για 38′, είχε την ευκαιρία του στο τέλος αλλά…

Δεν μπόρεσε στο τέλος να πάει για την ανατροπή ο Άρης.

Καλό ξεκίνημα, κακή συνέχεια…

Ο Άρης ξεκίνησε εξαιρετικά, σκοράροντας με δύο τρίποντα του Ντεκόζι και καλάθι του Τσάλμερς και παίρνοντας το προβάδισμα με 8-2, ενώ στην συνέχεια χάρη σε σουτ του Φλιώνη έφτασε στο 11-4.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ένα πολύ άσχημο πρόσωπο, σκοράροντας μόνο με τέσσερις βολές και δεχόμενοι 14 πόντους για να ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο με σκορ 15-18. Όλα αυτά με τους κιτρινόμαυρους να έχουν 8 λάθη σε δέκα λεπτά αγώνα…

Ο Άρης συνέχισε να κάνει λάθη ενώ ήταν και άστοχος στις βολές. Με δύο τρίποντα από τους Λιτλ και Τσάλμερς μείωσε σε 27-29, αλλά από εκεί και πέρα, πάλι ο Άρης δεν βρήκε λύσεις με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξει με 27-34.

Μονίμως πίσω στο σκορ, χωρίς τρόπο να απαντήσει…

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η διαφορά έφτασε στο 29-42 και το 36-51 στην συνέχεια, με τον Άρη να απαντάει στα δύο τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Με πέντε πόντους του Φλιώνη και τέσσερις του Μιλόσεβιτς οι κιτρινόμαυροι μείωσαν σε 49-55, αλλά δέχθηκαν καλάθι με έξι δέκατα, από επαναφορά του Ζήση κάτω από το καλάθι (49-57).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άρης προσπάθησε να μειώσει, χωρίς όμως να έχεις το καθαρό μυαλό για να μπορέσει να φτάσει την διαφορά σε επίπεδα που μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Κάτι λιγότερο από δύο λεπτά να απομένουν, οι κιτρινόμαυροι μείωσαν σε 64-70, με τον Ντεκόζι να μειώνει και σε 66-70, και τον Τσάλμερς να έχει την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά να δέχεται τάπα.

Η ΑΕΚ σκόραρε με βολές (66-72), ο Λιτλ απάντησε με 2/3 βολές, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει το ριμπάουντ, με τους φιλοξενούμενους να πάνε και πάλι στην γραμμή της φιλανθρωπίας, σκόραρε 1/2 για να γράψει το 68-73 που ήταν το τελικό σκορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button