ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μέσι – Μπαπέ – Νεϊμάρ αποτελούν πρόβλημα για την Παρί (vid)

Η μαγική τριπλέτα των Γάλλων, ίσως τελικά να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα παρά λύση, για όσα θέλει και στοχεύει η ομάδα, με τους Κάραγκερ, Φέρντιναντ και Ανρί να συμφωνούν σε αυτό!

Ο Ρίο Φέρντιναντ στο τηλεοπτικό στούντιο του BT Sport κάνοντας μια απλή ανάλυση της αναμέτρησης, όπου η Σίτι επιβλήθηκε με ανατροπή (2-1) στο Etihad, έδειξε πως οι Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ ήταν χαλαροί και απόλυτα αποσυνδεδεμένοι από την υπόλοιπη ομάδα τους, σε στιγμές που οι «πολίτες» πίεζαν για να βρουν γκολ.

«Αν είχα την ευκαιρία να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πήγαινα αύριο το πρωί και ο λόγος είναι η παρουσία των τριών αστερών στην Παρί…» είπε ο Τζέιμι Κάραγκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο του CBS Sport, για να προσθέσει πάνω σε αυτό ο Τιερί Ανρί:

«Ο εκνευρισμός έρχεται από το γεγονός πως όταν παίζεις στην άμυνα και βλέπεις τρεις παίκτες να μη γυρίζουν ποτέ, σε ενοχλεί. Πλέον, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απαγορεύεται να αμύνεσαι με 7 παίκτες.

Δεν με νοιάζει ποιοι είναι στην ομάδα, είναι αδύνατο να κατακτήσεις τίτλους έτσι. Μια τέτοια ομάδα θα πρέπει να έχει και τους τρεις επιθετικούς της πίσω από τη μπάλα. Είναι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνουν, ακόμα κι αν δεν πιέζουν τον αντίπαλο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button